Notice: Use of undefined constant THEMA_THEMAMAP - assumed 'THEMA_THEMAMAP' in /home/spc253mp/domains/sportcity.be/public_html/webshop/includes/include.SiteConfig.php on line 48
Wie wordt KEMPioen 2016? | Sportcity
shoppingbag (0) Totaal € 0,00

Wie wordt KEMPioen 2016?

 

In navolging van onze grote clubactie in 2015, waar ATAC met de 4000 euro aan prijzengeld ging lopen, komt Sportcity met een vervolgproject. De KEMPioen is een wedstrijd waarin we op zoek gaan naar kampioenen in de Kempen. 

< Nomineer > jezelf, je coach of één van je vrienden!
Nomineren kan tot en met 15 april 2016 om 20u00.

WIE
De KEMPioen is niet per definitie die ene veelwinnaar of strafste atleet/coach, maar een sympathieke en actieve persoonlijkheid die zich amuseert in zijn of haar sport. Een uitblinker op zijn of haar manier in zijn of haar sport. Iemand die als rolmodel kan fungeren of reeds is voor anderen.


HOE

We werken met 4 categorieën: minderjarige sporter (-18 jaar), meerderjarige sporter (+18 jaar), g-sporter en coach/trainer. Onder alle genomineerden wordt een 12 koppige selectie (3 per categorie) gemaakt door een jury. Die 12 laureaten maken kans om KEMPioen 2016 te worden in hun categorie. Wat en hoe alles precies verloopt houden we nog even geheim en hoor je rond 19 april 2016. 


VALT ER IETS TE WINNEN

Uiteraard! In de eerste plaats de eeuwige roem en titel: KEMPioen 2016.
Daarnaast stellen we met verschillende partners en sponsors leuke prijzenpakketen samen per categorie. Omdat we vinden dat de nominatie vooral iets spontaans moet zijn, willen we nu nog geen concrete prijzen verklappen. Dat doen we nadat de 12 laureaten zijn bekend gemaakt.


CONCREET
Nomineer eerst jezelf, je coach en/of één van je vrienden en hou je mailbox de komende weken wat extra in de gaten. Je kan zoveel mensen nomineren als je zelf wilt.


Nominatielinkhttp://goo.gl/forms/QmxUHr5bIL  

Sluit venster