Notice: Use of undefined constant THEMA_THEMAMAP - assumed 'THEMA_THEMAMAP' in /home/spc253mp/domains/sportcity.be/public_html/webshop/includes/include.SiteConfig.php on line 48

Notice: Use of undefined constant E_NONE - assumed 'E_NONE' in /home/spc253mp/domains/sportcity.be/public_html/webshop/services/service.Debug.php on line 26
Sportwinkel Sportcity in de Kempen
shoppingbag (0) Totaal € 0,00

Merksplas

Winkelgegevens

Sportcity Merksplas is dé vaste waarde voor sporters in de Kempen!

Bij Sportcity Merksplas kunnen alle sporters terecht voor een ruim assortiment aan sportkledij en materiaal. Wij zijn gespecialiseerd in outfits, schoenen en toebehoren voor een groot aantal sporten: running, fitness, tennis, voetbal, wielrennen, basket, atletiek, badminton, squash, volleybal, handbal, wintersporten.

Al bijna 25 jaar staat ons professioneel team garant voor een optimale service. Zij begeleiden iedereen die dat wil bij het zoeken naar de juiste sportuitrusting en geven perfect advies bij alle aankopen.

En er is meer: Sportcity werkt ook actief samen met clubs en verenigingen. Een outfit op maat voor je club? Check onze Teamcorner.

Testen Tennisraketten

Heel het jaar door kunt u tennisraketten testen. Dit wil zeggen dat u het tenniskader dat bij uw profiel past kunt uittesten gedurende één week. Er is steeds een technisch verkoper aanwezig om u raad te geven. Het enige wat wij vragen is €15 als waarborgvoorschot. Het voorschot wordt in mindering gebracht bij aankoop van een raket. Ook kunt u steeds rekenen op een “ SNELLE en PROFESSIONELE BESPANSERVICE “ voor al uw raketten ( Tennis, Badminton en squash ).

 

Sluit venster