Lijst van producten op merk Adidas

COPA PURE 2 PRO FG COPA PURE 2 PRO FG 2
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
Campagnes

COPA PURE 2 PRO FG

Adidas
IG6405
€ 150,00
Van brein naar schoen en weer terug. De adidas Copa Pure 2 zorgt voor naadloze interactie met de bal. Op elk niveau bieden deze adidas Copa Pure 2 Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Wit Blauw Rood optimaal balgevoel en controle. Of je nu een beslissende pass geeft of een doelpunt scoort, de Copa Pure 2 laat je volledig opgaan in het spel!
COPA PURE 2 ELITE F COPA PURE 2 ELITE F 2
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
Campagnes

COPA PURE 2 ELITE F

Adidas
IG6402
€ 230,00
Van brein naar schoen en weer terug. De adidas Copa Pure 2 zorgt voor naadloze interactie met de bal. Op elk niveau bieden deze adidas Copa Pure 2 Elite Gras Voetbalschoenen (FG) Wit Blauw Rood optimaal balgevoel en controle. Of je nu een beslissende pass geeft of een doelpunt scoort, de Copa Pure 2 laat je volledig opgaan in het spel!
PREDATOR ELITE FG J PREDATOR ELITE FG J 2
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
Kinderen

PREDATOR ELITE FG J

Adidas
IF6360
€ 120,00
Als je het doel scherp in het vizier hebt, transformeert de adidas Predator externe druk in feilloze precisie. Met deze adidas Predator Elite Gras Voetbalschoenen (FG) Kids Blauw Wit Rood aan je voeten voel je je één met de bal, klaar om elke kans te benutten. Geen uitdaging is te groot en geen verdediger te sterk wanneer je speelt met de kracht van de...
PREDATOR PRO FG PREDATOR PRO FG 2
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
Campagnes

PREDATOR PRO FG

Adidas
IF6330
€ 150,00
Als je het doel scherp in het vizier hebt, transformeert de adidas Predator externe druk in feilloze precisie. Met deze adidas Predator Pro Gras Voetbalschoenen (FG) Blauw Wit Rood aan je voeten voel je je één met de bal, klaar om elke kans te benutten. Geen uitdaging is te groot en geen verdediger te sterk wanneer je speelt met de kracht van de Predator!
F50 LEAGUE FG/MG J F50 LEAGUE FG/MG J 2
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
Kinderen

F50 LEAGUE FG/MG J

Adidas
IF1367
€ 70,00
Ontketen je snelheid met deze adidas F50 League Gras Voetbalschoenen (FG) Kids Wit Rood Blauw. De betoverende magie van Lionel Messi op het WK 2010 en het WK 2014 komt helemaal terug in een gloednieuwe adidas F50, volledig afgestemd aan de vereisten van het hedendaagse voetbal. De adidas F50 helpt jou tot in de puntjes met het uitvoeren van iedere actie,...
AFC TR SHO AFC TR SHO 2
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
Shorten

AFC TR SHO

Adidas
IT2217
€ 45,00
Een vochtregulerende Arsenal short voor de training, gemaakt met gerecycled materiaal.
MUFC TR JSY '24-'25 MUFC TR JSY '24-'25 2
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
Shirts

MUFC TR JSY '24-'25

Adidas
IT2010
€ 55,00
Train in stijl met dit nieuwe adidas Manchester United Trainingsshirt 2024-2025 Donkerblauw Rood Zilver. Dit trainingsshirt is afgeleid van het shirt dat de spelers van Manchester United dragen tijdens hun trainingen. Laat zien dat je fan bent van de club uit Engeland met dit gave Manchester United trainingsshirt!
PRED GL PRO PRED GL PRO 2
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
Handschoenen

PRED GL PRO

Adidas
IS7587
€ 130,00
Domineer het strafschopgebied met deze adidas Predator Pro Keepershandschoenen Blauw Oranje Wit die je prestaties naar een hoger niveau tillen. Deze keepershandschoenen hebben dezelfde kleurstelling als de voetbalschoenen uit het Advancement Pack. Zo kun jij je keepersoutfit helemaal compleet maken!
COPA PURE 2 LEAGUE COPA PURE 2 LEAGUE 2
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
Kinderen

COPA PURE 2 LEAGUE

Adidas
IG6411
€ 60,00
Van brein naar schoen en weer terug. De adidas Copa Pure 2 zorgt voor naadloze interactie met de bal. Op elk niveau bieden deze adidas Copa Pure 2 League Gras Voetbalschoenen (FG) Kids Wit Blauw Rood optimaal balgevoel en controle. Of je nu een beslissende pass geeft of een doelpunt scoort, de Copa Pure 2 laat je volledig opgaan in het spel!
COPA GLORO ST FG COPA GLORO ST FG 2
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
FG/ Firm Ground

COPA GLORO ST FG

Adidas
IF
€ 90,00
Stap vol vertrouwen het veld op in deze adidas Copa Gloro Gras Voetbalschoenen (FG) Zwart Wit. Een mix van soepel leer en zacht synthetisch materiaal zorgt voor een comfortabele pasvorm en een klassieke look. Maak het verschil met deze adidas Copa Gloro voetbalschoenen!
F50 LEAGUE IN F50 LEAGUE IN 2
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
Volwassenen

F50 LEAGUE IN

Adidas
IF1395
€ 90,00
Ontketen je snelheid met deze adidas F50 League Zaalvoetbalschoenen (IN) Wit Rood Blauw. De betoverende magie van Lionel Messi op het WK 2010 en het WK 2014 komt helemaal terug in een gloednieuwe adidas F50, volledig afgestemd aan de vereisten van het hedendaagse voetbal. De adidas F50 helpt jou tot in de puntjes met het uitvoeren van iedere actie, op...
F50 LEAGUE IN J F50 LEAGUE IN J 2
  • Nieuw
Laatste items in voorraad
IN/ Indoor

F50 LEAGUE IN J

Adidas
IF1368
€ 70,00
Geef je voetbalspel extra pit met lichtgewicht voetbalschoenen die deels zijn gemaakt met gerecycled materiaal.
Item 1-12 van 216 in totaal item(s)
Filteren op
Categorieën
Price
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking