Twee hardlopers buiten

Interesse in onze sportkleding?

  • Gratis verzending vanaf €100
  • Antwoord binnen 48 uur
  • Regelmatig nieuwe acties

De mooiste sportkleding koop je in onze winkel. Bij Sport City in Merksplas vind je in onze online sportwinkel al de beste producten. We bieden kledij van Adidas en Nike aan, maar dat is nog lang niet alles. Voor elke sporthobby hebben we wel de juiste producten. Ben je benieuwd naar al deze zaken? Lees dan zeker meer over onze online sportwinkel!

Vind al je sportkleding in onze online winkel

Bij onze winkel vind je bijvoorbeeld materiaal van Nike. Dat zijn niet de enige sportartikelen die je vindt in onze online winkel. We bieden ook materiaal aan voor je sport van Adidas. Zoek je nog een ander merk voor je spullen? Maak je dan geen zorgen! In onze online winkel is er een heel uitgebreid assortiment aan merken voor je sportartikelen. We bieden ook een uitgebreid aanbod aan andere producten. Je vindt kinderkledij, herenkledij, maar ook vrouwenkledij op onze online sportwinkel. Onze online winkel verkoopt ook diverse sportartikelen, zoals raketten!

Twee tennissers

Reken op onze service

Heb je een probleem met een product? Of wil via de online winkel een vraag stellen over bepaalde sportartikelen? Dan staan we klaar voor jou. Misschien heb je wel een vraag over een tennisracket. Bel ons dan zeker! Als je een e-mail stuurt, antwoorden we binnen de 48 uur. Zo zie je maar, onze medewerkers van de winkel voor sportkleding in Merksplas helpen je bij elke vraag.

Bestel bij onze online sportwinkel

Bekijk het aanbod van onze online sportwinkel, want er zit zeker iets voor jou tussen! We kiezen alleen de beste sportkleding en sportartikelen in onze online winkel. We verzekeren dus dat je kwalitatieve producten koopt. Plaats vandaag nog een bestelling bij onze winkel voor sportkleding! Ons team helpt je met al je vragen, dus contacteer ons. Je kan ons bereiken via het nummer +32 (0)14 63 47 60 of stuur een e-mail naar web@sportcity.be

Onze locatie

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking