Twee hardlopers buiten

Interesse in onze sportkleding?

  • Gratis verzending vanaf €100
  • Antwoord binnen 48 uur
  • Regelmatig nieuwe acties

Wil je producten van Adidas kopen om je sport te beoefenen? Bij Sport City in Merksplas helpen we je graag verder met al je wensen op sportief vlak. We bieden verschillende producten aan van heel goede kwaliteit. Onze medewerkers weten ook hoe ze jou best adviseren. Bekijk ons uitgebreid aanbod en ontdek je perfecte sportkledij!

Met Adidas vind je de perfecte kledij voor je sport

Wil je bijvoorbeeld de juiste sportkledij kopen als je een tennisracket koopt? Dat kan perfect bij ons. De sportkleding van Adidas is heel comfortabel en je levert er je beste sportprestaties mee. Waarom zou je het dan niet kopen? Je kan de kleding natuurlijk combineren met sportkledij van Nike. Misschien vind je een broek van Nike net wat aangenamer, maar de trui van Adidas beter bijvoorbeeld. De medewerkers van onze sportwinkel in regio Antwerpen, in Merksplas, staan voor je klaar. Shop je liever online? Dan kan je terecht in onze webshop.

Twee tennissers

Reken op onze hulp voor jouw bestelling

Misschien heb je zwemkledij bestelt van Adidas om te sporten en weet je niet waar de bestelling zich nu bevindt? Dan hoef je niet te vrezen. Onze medewerkers in Merksplas helpen je hier graag bij. Neem zeker contact op met ons! Bereik onze klantenservice door te e-mailen naar web@sportcity.be of bel naar +32 (0)14 63 47 60

Onze locatie

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking