Twee hardlopers buiten

Interesse in onze sportkleding?

  • Gratis verzending vanaf €100
  • Antwoord binnen 48 uur
  • Regelmatig nieuwe acties

Ben je op zoek naar producten van Nike om je sport te beoefenen? Dan kies je voor de juiste winkel. Sport City in Merksplas heeft een uitgebreid aanbod van Nike. Je vindt items voor vrouwen, kinderen en mannen de juiste sportuitrusting in onze webshop! Zoek je dus naar de juiste sportkledij? Je vindt het bij ons.

Zoek Nike in ons aanbod en sport in hun kledij

Als je aan sport denkt, denk je ook aan Nike. Hun kledij is kwalitatief en aangenaam om te dragen. Je sport er heel comfortabel in en dat is ook het hoofddoel van het merk. Voor sportkleding kan je dan ook niet anders dan voor dit merk te kiezen. Hun badpakken voelen aangenaam en zijn perfect voor de professionele zwemmer. Ze bieden ook verschillende soorten schoenen aan. Denk bijvoorbeeld aan de voetbalschoen Nike Mercurial Vapor 14. Dit is een van de perfecte opties van Nike. Heb je een tennisracket nodig en wil je daar de juiste sportkledij bij? Ook dan kies je juist voor dit geweldige merk.

Twee tennissers

Plaats je bestelling voor je Nike-materiaal

We staan niet alleen voor je klaar in Merksplas, maar je kan online ook bij ons terecht. We helpen je bij al je vragen over je producten van Nike! Heb je toch een voorliefde voor Adidas? Ook daarvoor staan we je bij met producten. Ben je op zoek naar informatie voor je een bestelling plaatst? Bekijk dan onze klantenservice en bestel je kledij! Bel naar +32 (0)14 63 47 60 of e-mail naar web@sportcity.be

Onze locatie

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking